Pasioni për mjekësinë e mirë

 
 
 
 
 

 

Shërbimet tona

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Më të lexuarat

 

 
 
Temperatura te femijet
 
 
 
dhimbje kembesh
 
 
 
 
 
takikardi
 
 
 
dhimbje koke
 
 
 
 
 

Lajmet e fundit

 

 
 
 
 
 
 
 

Aktivitete

 

 
 
 
 

Lexo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dr. Drini Dobi
 
 
 
Dr. Mirela Hitaj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dr. Sonila Tomori
 
 
 
Dr. Kleida Mati
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dr. Edlira Rruci
 
 
 
Orjada Sadikaj
 
 
 
 
 
 
 
Dr. Elvisa Kozma
 
 
 
Dr. Gerond Husi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Add message
Name
Subject
Body
 • Close
 •   
 • Send
Thank You!
Your comment will be displayed shortly.
Sorry
An error occured while trying to submit
Please try again later.
Submitting your comment...
Subject cannot be empty!
Name cannot be empty!
Sorry
Validation code is mandatory and must be identical to the number in the image.
 • Close
01
Klinika me e mire ne Tirane
Endri S.12/2/2021 5:45:24 PM

Klinika me e mire ne Tirane.

 • Add a comment | 
 • Close
02
Te sherojne me fjale
Drita12/9/2021 5:32:14 PM

Staf i mrekullueshem

 • Add a comment | 
 • Close
03
Staf i shkelqyer
Aida12/15/2021 7:06:21 PM

Kam marre analizat e gjakut per cunin. E kisha me shume frike por stafi ishte shume miqesor dhe na e beri shume te lehte. Faleminderit nga zemra

 • Add a comment | 
 • Close